Geniet van de verrukkelijkste taalgerechten met Wim Daniëls in De Hofnar 

VALKENSWAARD – Kom op donderdag 3 februari genieten van wat de taal te bieden heeft bij ‘Koken met Taal’ met Wim Daniëls! Helaas moeten we als Theater de deuren nog tot 25 januari gesloten houden. Ondanks dat kijken we uit naar de mooie voorstellingen die gepland staan, zoals de voorstelling van taalexpert Wim Daniëls.

Koken met Taal

Letters, woorden, zinnen, leestekens, ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In dit geval is graag geziene gast in talkshows Wim Daniëls de kok, de taalkok. Wim laat zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. Hij schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. En zijn programma ligt nooit zwaar op de maag.

Kaarten 

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl De kaartverkoopbalie is momenteel alleen telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 13.00 u – 17.00 u  (040-2074010)  of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Wim Daniels – Foto Cees van Keulen