J14 Sporting Pelt naar Arena Hechtel

PELT – De trainer die zijn eigen wedstrijd afwerkte tegen FC Omikron en een scheidsrechter die zich van tijdzone had vergist. Feiten die de toppers van Sporting Pelt J14 alvast niet uit het lood sloegen. Backup T1 Anneleen deed wat van haar verwacht werd. Het begon met de jongens een deftige opwarming te geven. De toegestoken instructies werden vakkundig versnipperd en de eigen insteek wierp vruchten af. Al na enkele seconden viel het eerste doelpunt. En het bleef goals regenen. Tegendoelpunten bleven lang uit, mede dankzij de uitschuifbare stelten van “De Muur”. Tuur incasseerde de nodige klappen, maar liet het niet aan zijn hard.. euh.. hart komen. De instructies van de interimcoach werden hard toegeroepen en waren overduidelijk. Zo hard en duidelijk dat bij een “niet te hoog!” zelfs de supporters 4 rijen lager gingen zitten. Hoe dan ook, flitsend spel en teamwork zorgde voor een 4-23 tussenstand. De rust deed blijkbaar deugd. De meegegeven boodschap “mes tussen de tanden” werd omgezet naar “als een mes door boter”. De keepers-drietand hield de tegengoals laag en de gedrevenheid van veldspelers dreef de score op naar ongeziene hoogte. Pittige duels, uitgekiende aanvallen en zoveel meer. De recordscore was meer dan verdiend. 12 – 45. Eén ding is zeker. Rob gaat het moeilijk krijgen. Proficiat jongens!