Loopgroep Cranendonck daagt jou uit!

CRANENDONCK – Regelmatig wordt gesproken over het belang van meer bewegen. Er zijn excuses genoeg waardoor het er toch maar niet van komt. Bij Loopgroep Cranendonck zijn ze ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen om actiever te worden. 

Dat doet de loopgroep door trainingen aan te bieden waarbij niet alleen het hardlopen maar ook de loopscholing, rek-, buikspier- en krachtoefeningen aan bod komen. Lekker één of twee keer per week in de buitenlucht afgestemd op jouw niveau. De huidige groep van gemiddeld 15 deelnemers is divers van recreatief tot prestatiegericht. En dat is prima! Het doel is namelijk om tijdens de trainingen inspanning en plezier te combineren zodat de lopers met een lekker gevoel naar huis gaan. Daarom dagen we jou uit om enkele lessen deel te nemen aan onze trainingen. Weinig of geen loopervaring is geen excuus!

Er wordt op maandagavond van 19.15 tot 20.45 uur getraind bij sportpark De Braken in Soerendonk en op zaterdagochtend van 09.00 tot 10.30 uur in de bossen van De Vloeten (Vertrekpunt De Vloeten 4 in Soerendonk). Elvira Michael verzorgt de trainingen op maandagavond en Erik de Laat op zaterdagochtend. Elvira is bereikbaar op 0031 6-29069955 en Erik op 0031 6-30799391. Neem deze week nog contact met één van hen op en je kunt direct beginnen. Zie ook loopgroepcranendonck.nl