Jeugdprinsenpaar Muuzevangers

MAARHEEZE – Afgelopen zaterdagavond werd op het YouTube-kanaal van de Muuzevangers door middel van een filmpje formeel afscheid genomen van het vorige Jeugdprinsenpaar van 2020. Hierna werden Jeugdprins Jamie, Jeugdprinses Isa en Jeugdadjudant Fanfan gepresenteerd.

Jamie Swinkels is 11 jaar, heeft als hobby voetballen, gamen en buitenspelen én heeft carnaval met de paplepel ingegoten gekregen. Isa de Natris is ook 11 jaar en heel muzikaal: ze heeft als hobby onder andere vioolspelen en daarnaast zit ze ook nog eens in twee muziekbandjes. Fanfan Borremans wordt heel binnenkort 12 jaar, en heeft niet alleen een hond en een kat als huisdieren, maar ook slakken… Alle drie zitten zij in groep 8 van basisschool De Stapsteen. Hun leus voor deze carnaval is: “Met veel gespring en geswing gaan Jamie, Isa en Fanfan de carnaval in!”

Hoe de rest van het carnavalsseizoen er uit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk. De optocht op zaterdag door de Muuzegatse straten is enkele weken geleden al afgelast. Er staan desondanks wel een aantal zaken ‘in de steigers’, maar of en hoe die uiteindelijk door mogen gaan is afhankelijk van de situatie en mogelijkheden op dat moment. Het advies is dan ook om hiervoor naast de website van de Muuzevangers ook de lokale en sociale media goed in de gaten te houden.

De Muze Vangers Maarheze -Jeugd prins en prinses

Foto Smile