TV kerkdienst op 30 januari vanuit Leende

CRANENDONCK / LEENDE – Er vinden weer kerkdiensten plaats in de kerken van Cranendonck en Heeze-Leende. Desondanks willen de pastores in samenwerking met RTV Horizon nog het hele jaar met regelmaat een kerkdienst opnemen en op TV uitzenden in de hoop vooral oudere, zieke en kwetsbare parochianen te blijven bereiken en te blijven bemoedigen. De pastores van Cranendonck en Heeze-Leende hopen dat u samen met hen in de kerk en op TV weer samen wil komen rond de levende Heer. 

Komende zondag 30 januari aanstaande zal de kerkdienst vanuit de parochiekerk St.-Petrus’ Banden in Leende worden uitgezonden. In deze dienst zullen de pastores samen bidden, voorlezen uit de Bijbel, een verkondiging houden en aandacht schenken aan de bij de voorgangers opgegeven intenties uit de geloofsgemeenschappen. 

De dienst wordt op zondag 30 januari vanaf 11.00 uur uitgezonden op het televisiekanaal van RTV Horizon en is ook terug te kijken via www.rtvhorizon.nl.

Op zondagmiddag wordt deze dienst ieder uur herhaald op het televisiekanaal van RTV Horizon.