Aangepaste editie Karibu Karamu

PELT – Op zondag 30 januari om 14.00 uur wordt Karibu Karamu georganiseerd in CC Palethe. Voor de zoveelste keer steekt het coronavirus stokken in de wielen en kan de organisatie geen volwaardig programma aanbieden. Er werd, in samenspraak met de gemeente Pelt, gekozen voor het vertonen van een film, en dat is meteen een knaller van formaat. “Binti’ is een prent met als thema het vluchtelingenprobleem en past op die manier perfect binnen de doelstellingen van ONDERsteBOVEN. Deze vereniging heeft immers de ambitie om op een ludieke, interactieve en duurzame manier de publieke opinie te sensibiliseren voor meer mondiaal verantwoordelijkheidsbesef en meer verdraagzaamheid en openheid naar andere culturen. De middag wordt opgeluisterd met een optreden van Kunda Buffi. En na afloop mag er ook iets gedronken worden! Natuurlijk zijn de film en het optreden gratis: 

wel dient er omwille van de corona maatregelingen van te voren gereserveerd te worden. Reserveren kan via de ticketshop van CC Palethe (www.palethe.be) en is gratis.