Nieuwe openingstijden Bibliotheek Budel 

BUDEL – Vanaf maandag 31 januari worden de openingstijden van Bibliotheek Budel verruimd. De bibliotheek, gelegen in de Borgh aan de Doctor Ant. Mathijsenstraat 15, is dan elke werkdag én op zaterdagochtend geopend. Van maandag t/m donderdag is de bibliotheek geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. 

Tijdens deze openingstijden is het mogelijk om boeken te lenen óf om langs te komen met vragen rondom de digitale overheid. Zoals bijvoorbeeld het maken van een afspraak voor de boosterprik, het aanvragen van een QR code of andere zaken rondom het online regelen van overheidszaken. 

Daarnaast zijn er regelmatige leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Deze kun je vinden op www.bibliotheekdekempen.nl en houdt ook vooral de lokale pers in de gaten.