Theater De Borgh mag weer open!

 BUDEL – Eindelijk goed nieuws tijdens de persconferentie! De cultuursector, en dus Theater de Borgh in Budel, mag weer open! De theatercommissie van de Borgh staat te popelen om iedereen weer te verwelkomen tijdens de diverse voorstellingen. Om te vieren dat ze weer publiek mogen ontvangen, hebben ze zelfs een extra voorstelling ingelast. Op vrijdag 4 februari presenteren ze de cabaretvoorstelling van Jules Keeris: De Uitverkorenen. 

Jules Keeris is geboren (1993) en getogen in Knegsel. In 2018 studeerde hij cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. Al tijdens zijn studie gaat Keeris regelmatig de hort op met zijn grappen en personages. Hij staat onder andere op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen Cabaret Festival. Bij de eerste komt hij in 2017 in de finale en bij de tweede wint hij in 2019 de publieksprijs. 

Jules staat bekend om zijn opeenvolging van herkenbare en verzonnen personages die zich bevinden in absurdisme sketches. Daar doorheen laat hij zich echter van een persoonlijke kan zien, aangevuld met recht-voor-zijn-raap liedjes. In 2019 maakt hij zijn debuutvoorstelling De Uitverkorenen, die erg goed ontvangen wordt bij critici en het publiek. 

De voorstelling begint om 19:30u. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €15,- Ben er snel bij want we mogen maar 130 bezoekers ontvangen. 

Info en tickets via: www.theaterdeborgh.nl. Je vind daar ook de agenda met optredens van o.a.: Gerard van Maasakkers, Wim Daniëls, Pater Moeskroen, JanseDeCoomp, Steven Brunswijk en Lexke.