Buulder Buk brengt Bokkenblaaike rond in Buul

BUDEL – Carnaval in 2022 gaat er ook voor c.v. Buulder Buk en alle Bokken en Geiten anders uitzien dan we gewend zijn. Zo is er geen groot volwassen Prins of Prinsenpaar, moeten we de jaarlijkse Buulse Zittingen ook dit jaar weer missen en trekt er op dinsdag geen grote optocht door de Buulse straten. Dat dit allemaal niet door kan gaan is inmiddels zeker. Ook al zeker is dat Jeugddprins Stan en Jeugdprinses Noah bekend zijn gemaakt als het Prinsenpaar van 2022. En getuige de enthousiaste inzet van beiden bij hun presentatie, gaan ze er ondanks alles het beste van maken. Hopelijk samen met iedereen die carnaval een warm hart toedraagt. Op 19 februari trouwens wordt er een alternatieve “receptie” bedacht door de Jeugdclubs Budel voor hun en ons Jeugdprinsenpaar. Hoe dit alternatief er uit gaat zien zal nog mede afhangen van de aanpassingen in de maatregelen die dan zullen gelden. Hou zowel de site als Facebookpagina’s van Jeugdclubs Budel en van c.v. Buulder Buk daarom goed in de gaten voor alle berichtgevingen hierover.

Een ander stukje carnaval 2022 dat ook zeker doorgaat is de verspreiding van een Bokkenblaaike. Huis aan huis in Budel zal komend weekend een opnieuw goed gevuld Bokkenblaaike bezorgd worden door leden van de Raad van Elf en andere vrijwilligers van c.v. Buulder Buk. Let op: Heb je een Nee-Nee-sticker op je brievenbus geplakt en wil je alsnog een Bokkenblaaike krijgen dan moet je of de bezorger opwachten, of er in de loop van volgende week een zelf op gaan halen bij het kantoor van Van Hunsel & Govers aan het Capucijnerplein. Een groot dankjewel aan de samenstellers en iedereen die er aan heeft meegewerkt. Zeker ook de sponsoren en begunstigers die deze uitgave voor de club toch mogelijk maken. 

Hoe volgende maand carnaval 2022 in Budel verder vorm gaat krijgen zal de komende weken gaan blijken. Er wordt in elk geval alles aan gedaan om carnaval 2022 niet zo maar stilletjes, maar wel passend binnen de geldende regels, voorbij te laten gaan. Hou voor alle ontwikkelingen rondom carnaval 2022 de website www.buulderbuk.nl in de gaten of volg ons op Facebook. Kijk op de website ook eens in de webshop. Hier kun je bijvoorbeeld een vlag van c.v. Buulder Buk aanschaffen om middels het uithangen van een carnavalsvlag bij te dragen aan een beetje Gevuul van Buul.