Nieuwe uitbaters Den Drossaerd in Lindelhoeven

PELT – De huidige uitbater van Den Drossaerd, Godelieve Boullart, zal vanaf 1 februari 2022 met welverdiend pensioen gaan. Godelieve heeft Den Drossaerd gedurende exact 21 jaar op een voortreffelijke wijze en met hart en ziel uitgebaat. Dit is een lange periode en het geeft aan dat zij zich in al die jaren heel goed heeft gevoeld in het parochiecentrum van Lindelhoeven. Zelf verwoordt Godelieve het als volgt :”Dit is een omgeving die me heel erg goed lag. Ik ben heel graag tussen de mensen, ik help graag en ik organiseer graag. Ik vond vooral ook het samenwerken met de Lindelse verenigingen heel plezant. Ik heb geprobeerd om ze een goed thuis te bieden in Den Drossaerd. Ik genoot er altijd van als er verenigingen in huis waren. Dat is toch zo belangrijk … mensen die samenkomen en samen dingen doen…” En die sfeer werd ook doorgetrokken in het café waar ontmoeting en fijne sociale contacten steeds voorop stonden.