Inschrijving hemelvaartsbraderie in Budel-Schoot geopend

BUDEL-SCHOOT – De organisatie van de hemelvaartsbraderie, die op donderdag 26 mei in Budel-Schoot wordt gehouden, draait weer op volle toeren.

Het evenement wordt opnieuw gehouden door Rood-Wit ’67. Drie jaar geleden nam de voetbalclub het stokje over van harmonie Sint Antionius. Bij de 42ste editie wordt grotendeels voortgeborduurd op de destijds ingeslagen weg, met daarbij het Vogelsplein als het centrale middelpunt van de braderie-activiteiten. 

Koopjesjagers kunnen op 26 mei van 12.00 tot 17.00 uur terecht in het dorpshart van Budel-Schoot. Op het Vogelsplein wordt opnieuw een terras met podia ingericht. Er zijn optredens, workshops en demonstraties van sport- en dansverenigingen. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Nieuw dit jaar is het feestprogramma dat ’s avonds na afloop van de braderie op het Vogelsplein wordt gehouden. Over het feestprogramma en de activiteiten voor de jeugd wordt binnenkort meer bekendgemaakt. 

Niet alleen professionele marktkooplui en standwerkers, maar ook verenigingen en hobbyisten kunnen een kraam huren. De prijs voor een marktkraam met een lengte van 4 meter bedraagt 25 euro. De huurprijs voor een marktplaats zonder kraam is 15 euro. Voor meer informatie en aanmelden: j.lammers@vandeurzen.info.