Lezing over Libellen fotografie door Alex Davidse

BUDEL – Op donderdag 31 maart brengt fotograaf Alex Davidse een bezoek aan Bibliotheek Budel. Hier geeft hij een lezing over één van zijn grootste passies; Libellen fotografie. De lezing start om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Tijdens deze avond neemt Alex u mee langs een grote selectie van zijn eigen foto’s. Hierbij kan hij u alles vertellen over het leven, overeenkomsten en verschillen van de libellen en juffers in Nederland. 

Uiteraard geeft hij u ook de beste tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met fotograferen. Een informatieve, maar vooral ook gezellige avond voor alle (hobby)fotografen en natuurliefhebber. Na de lezing is er genoeg ruimte om vragen te stellen en samen met Alex te praten over (natuur)fotografie. Wilt u alvast een klein voorproefje op het werk van Alex? Bekijk dan zijn Instagrampagina via lex_mol_nature_photography

Een ticket voor deze avondvullende lezing kost voor bibliotheek-leden slechts 2,50 euro. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop in de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat u tijdig reserveert.