Opbrengst Wafelactie Miep & Lies bekend

HAMONT – Ook dit jaar organiseerde kinderdagverblijf Miep & Lies in Hamont een actie voor het goede doel. Mensen konden vooraf een bestelling plaatsen van crackers of wafels. En hier werd gretig op ingegaan. Personeel, ouders en andere vrijwilligers gingen vervolgens aan de slag met het wafelijzer om alles tijdig bij de mensen te krijgen. En met succes!

Het lokaal sociaal project dat ze hadden uitgekozen is vzw Fietsen Zonder Leeftijd Hamont-Achel. Deze mensen organiseren gratis fietstochtjes voor minder mobiele personen.

Afgelopen donderdag werd een delegatie van de vzw uitgenodigd om de opbrengst van de actie in ontvangst te nemen. Initiatiefneemster Lut Hegge kon met trots een cheque van €1200 overhandigen. Geld dat zeer welkom is voor de werking en verdere uitbouw van het project. Als bedankje stond de elektrische riksja een dag ter beschikking van de kleintjes. Zo werd de ‘Zonder Leeftijd’ ook alle eer aan gedaan. Na afloop spraken beide partijen af om in de toekomst nog te gaan samenwerken.