Anja Vercoelen geslaagd! 

BUDEL – Karateschool Yin Yang staat niet stil. Zo is Senpai Anja Vercoelen (1e Dan) in 2021 een opleiding Leraar Martial Art gestart bij de FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunde) ondersteund door de sportbond NOC*NSF. Hiermee heeft Anja in diverse scholen en martial arts disciplines ervaringen opgedaan. Ook heeft ze juli van 2021 zelf een wedstrijd op touw gezet. Bijzonder want het vond plaats midden in de tijd waarin iedereen gebonden was aan verschillende maatregelen. Zo heeft ze ook diverse trainingen moeten geven buiten haar eigen vertrouwde omgeving: Karateschool Yin Yang Budel/Eindhoven. Al deze ervaringen en uitgewerkte opdrachten en een positief praktijk-examen heeft haar kennis uitgebreid en is ze met vlag en wimpel geslaagd. Ze is hiermee Rijkserkend Leraar Martial Arts-coach en -trainer.”

Op de foto staan: Shihan Gerard van Kessel en Senpai Anja Vercoelen.