Een avond theater zoals het hoort met Karin Bloemen en Cor Bakker!

VALKENSWAARD – Donderdag 10 maart staan zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker in De Hofnar, met hun muziekvoorstelling ‘Waar waren we gebleven…’. Ze leerden elkaar kennen op de kleinkunstacademie en zijn inmiddels allebei uitgegroeid tot twee sterartiesten.

Toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen, jong en oud, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door ‘dat wat niet genoemd mag worden’… In ‘Waar waren we gebleven…’ doen Karin en Cor net of er niets gebeurd is; het ‘C-woord’ zal niet genoemd worden, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden, op het hoogste niveau, de mooiste liedjes gespeeld en gezongen! Een avondje theater zoals het hoort. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Foto Rob Beckers