Nieuwe locatie voor Schoonheidsstudio Sara

HAMONT –

Sara van Deursen heeft al 17 jaar lang haar eigen schoonheidssalon. Ze is 35 jaar en trotse moeder van drie zonen. Onlangs is het salon verhuisd naar een nieuwe locatie, namelijk Mulk 48 in Hamont. “Een mooie, groene omgeving waar klanten in alle rust langs kunnen komen voor een behandeling,” vertelt Sara. “En bij een nieuw adres, horen ook nieuwe behandelingen!” 

Sara is volop bezig met het volgen van diverse opleidingen, waardoor het aanbod flink is uitgebreid met nieuwe behandelingen zoals de Colombian Butt Lift, de Indische massage, vacuüm Face & Body Lift, het verwijderen van striae en wimper extensions. Sara blijft uiteraard gespecialiseerd in de verbetering van de huid. Ze werkt al 17 jaar lang met de producten van Dr. Renaud, een merk dat bekend staat om zijn intensieve behandelingen. Voor elk huidprobleem is er een specifieke behandeling.

Onlangs rondde Sara succesvol de opleiding af van de 3 nieuwste gelaatsverzorgingen, waardoor iedereen vanaf nu ook bij Schoonheidsstudio Sara terecht kan voor : 

* Een Mimosa-verzorging: een geconcentreerde en gladstrijkende verzorging om de huid te helpen bij het bestrijden van vervuiling, de eerste rimpels aan te pakken, de huid op te vullen en ze weer al haar energie te geven. 

* Een Iris-verzorging: verjongende, verstevigende verzorging met iris. Een behandeling met een “tweede huid” peel-off masker voor onmiddellijk resultaat. 

* Wortel-verzorging: de detox behandeling voor een zuivere en stralende teint. Ideaal voor rokers, na ziekte of na de winter.

En natuurlijk kan iedereen bij Schoonheidsstudio Sara ook terecht voor specifieke behandelingen. “In totaal bieden we 12 verschillende behandelingen aan, waaronder de klassieke gelaatsverzorging die aangepast wordt aan de noden van uw huid. Daarnaast is Sara ook al 17 jaar lang gespecialiseerd pedicure: heeft u pijn aan uw voeten of schaamt u zich over hoe ze eruit zien? Maak dan snel een afspraak en Sara helpt u hier graag mee verder!  En met het mooie weer in aantocht mogen we natuurlijk de ontharingen niet vergeten, want die biedt Sara ook aan. Met wax of de laser… De keuze is aan u! 

Voor een afspraak: bel of app (geen sms) naar 0032 474 383 288 of stuur een mailtje naar Schoonheidsstudio-sara@hotmail.com 

Schoonheidsstudio Sara is gelegen aan de Mulk 48 in Hamont.

* Mimosa-behandeling: €80

* Iris-verzorging: €90

* Wortel-verzorging: €85

* Klassieke gelaatsverzorging: €58 

* Pedicure: €28