Rock’n’roll band The Wieners “Play The Early Days”

VALKENSWAARD – Rock’n’roll band The Wieners brengt al weer hun derde ‘best of’ show, onder de noemer The Early Days. Deze muzikale show is op zaterdag 12 maart te zien in Theater De Hofnar.

The Wieners werd opgericht in 2005, in Valkenswaard, en stond sindsdien op meer dan 1500 podia door heel Europa. Van de Zwarte Cross tot Paradiso, van DWDD tot VI en van Engeland tot Noorwegen. Ouderwetse country en rock’n’roll van de bovenste plank! Geniet een avond met de mooiste nummers van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash, Hank Williams en Buddy Holly: de artiesten die aan de wieg stonden van de popmuziek! Ook dit jaar hebben ze weer enkele muzikale vrienden uitgenodigd. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Foto Roos Framboos Fotografie