Seniorenvereniging ‘t Botermenneke 

GASTEL – Na een te lange pauze, vanwege de corona-pandemie, kan ook Seniorenvereniging ‘t Botermenneke weer aan de slag. De eerste samenkomst in de Schaapskooi is de jaarvergadering op 10 maart om 14.00 uur. Het bestuur hoopt er veel leden te mogen begroeten. Iedereen is van harte welkom om gezellig samen te zijn en even bij te kletsen, met een koffie of thee en een stukje vla. Na de vergadering is er ook de mogelijkheid om gezellig bij elkaar te zitten met een glaasje bier of wijn en een hapje. Het kaarten op woensdag is ondertussen weer van start gegaan, alsook de gym op dinsdagochtend. De gym start om 9.30uur en het kaarten op woensdagmiddag om 13.30uur. Iedere oudere uit Gastel is welkom, of u nu lid bent van de vereniging of niet. 

Namens het Bestuur van ‘t Botermenneke Gastel