Stille Omgang 2022

REGIO – De jaarlijkse Stille Omgang naar Amsterdam die dit jaar zou plaatsvinden in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 maart 2022 gaat vanwege de Corona helaas niet door. Dit is zo besloten en bekendgemaakt door de organisatie in Amsterdam

Hierdoor komen de broedermeesters dit jaar niet langs om de contributie op te halen. De leden blijven wel lid van de Stille Omgang.

De organisatie vanuit kring Eindhoven en Omstreken heeft een alternatief programma voor u in       de H. Brigidakerk te Geldrop centrum (Nieuwendijk 2, te Geldrop).

De intentie van 2022: God lijkt ver van de stad, maar God woont in haar midden. 

Zaterdag 19 maart om 20.30 uur wordt het verhaal van de Stille Omgang verteld. Eucharistieviering die muzikaal wordt opgeluisterd. Aansluitend Aanbidding van het Aller Heiligste sacrament. Afhankelijk van de dan geldende regels om 21.55 uur of 22.25 uur dagsluiting. Op deze manier proberen we samen in vereniging te zijn met onze broeders en zusters over heel Nederland die met ons mee zouden trekken naar Amsterdam. 

Wanneer mensen niet in de gelegenheid zijn om naar Geldrop te komen kunnen ze thuis alles mee  volgen via de Livestream vanuit de H. Brigidakerk.  Via: https://youtu.be/59Az6owUOr0.

Namens de plaatselijk broedermeester: Pieter Felten, Jan van Schoonvorststraat 11 Budel tel: 0495-495423,  of Marcel Lammers, Sint Jansweg 18 Soerendonk tel: 0495-593478 of bij Wil van Tuel, Wetsteen 23 Maarheeze tel: 0495-593962.  

Meer informatie, over de digitale activiteiten van de organisatie kunt u vinden op de internetsite: www.stille-omgang.nl