Wandelen of rennen voor Oekraïne 

REGIO – Zaterdag 12 maart houdt Magda Winiarska uit Someren met haar vriendin Sandra Szafraniec uit Helmond een Run 4 Ukraine om geld in te zamelen voor slachtoffers en vluchtelingen die vanuit Oekraïne naar Polen gevlucht zijn, of genoodzaakt zijn dat te gaan doen. Er kan hard gelopen worden over een parcours van 5 kilometer en er kan rond het Keelven een ommetje gemaakt worden van 3,5 kilometer. Dus mensen die niet hard willen lopen en gezinnen met kleine kinderen zijn ook van harte welkom om de saamhorigheid te versterken. Het evenement begint om 13.00 uur bij Boscafé de Soete Inval aan de Bosrandweg 6 in Someren. Iedere deelnemer bepaalt zelf het inschrijfgeld bij aanmelding. Aanmelden kan via www.pomagam.pl/runforukraine of https://strava.app.link/PTj2SgYz0nb (Club Run For Ukraine) of via onze FB pagina Run For Ukraine. Tenslotte, doneren en inschrijven kan ook op de dag zelf bij de inschrijftafel.