Auto Vlassak  30e Sponsor voor Ledûb Volleybal

BUDEL – Hetty Vlassak en Eric Lammers ondertekenden afgelopen week het driejarig sponsorcontract met Ledûb volleybal. Hiermee ondersteunen zij de volleybalclub die door het ontbreken van het jaarlijkse volleybaltoernooi in de afgelopen twee jaar iedere vorm van support zeer goed kan gebruiken. In het verleden stelde Auto Vlassak tijdens het toernooi een wagen ter beschikking waarover de toernooi-commissie kon beschikken.

Bosch Car Service Auto Vlassak is een universele garage voor reparatie en onderhoud. Zowel de kleine als de grote beurt en de noodzakelijke controles wordt op deskundige wijze uitgevoerd. Al deze handelingen worden volgens de fabrieksvoorschriften van het automerk verricht. En wel door uitstekend opgeleide en vakkundige monteurs. Zodra er sprake is van een defect of schade bent u bij Bosch Car Service Auto Vlassak in goede handen.

Ledûb Volleybal dankt Hetty en Eric voor de sponsoring! 

Op de foto Hetty Vlassak en Eric Lammers met Charles Bouwer van Ledûb Volleybal

Foto Jos Meusen