Brassta! En Duo Vreemd Brengen Passta!?

MAARHEEZE – Passta!? Ja… da past! Pastta!? is een avondvullende muziektheatervoorstelling, voortgekomen uit een bijzondere samenwerking tussen leden van het voor een groot deel uit Cranendonckse muzikanten bestaande gezelschap Brassta!, aangevuld met het de ‘muzikomedianten’ van Duo Vreemd. Brassta!’s beheersing van diverse instrumenten én muziekstijlen (jazz, blues, klezmer, ska, funk) in combinatie met de komische acts van Duo Vreemd staan garant voor een gevarieerde middag waarin muzikale virtuositeit en humor hand in hand gaan. De voorstelling is te zien op zaterdag 19 maart vanaf 14 uur in De Smeltkroes. Kaartjes voor deze show zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa van De Smeltkroes, voorafgaand aan de voorstelling. De Smeltkroes ligt aan de Kijkakkers 1 te Maarheeze.


Foto www.passta.nl