Cultuurcraan: wie ben jij dan?

CRANENDONCK – Dankzij deze rubriek van Cultuurcraan kunnen Cranendonckse culturisten laten zien wie ze zijn. Wekelijks mag iemand uit Cranendonck, Hamont-Achel en omgeving die met cultuur bezig is zich laten zien. Dit gebeurt door het aanvullen van een paar woorden en het plaatsen van een actuele culturele actiefoto.

Conny Box 
1. Ik ben Conny Box 
2. Ik kom uit Maarheeze
3. Ik maak foto’s 
4. Ik zeg: Laat ons niet alleen foto’s maar vooral plezier en herinneringen maken, die met de jaren waardevoller worden. 
5. Vind me hier: http://www.cultuurcraan.nl/culturisten/152/conny-box/

Volgende week kun jij hier staan! 

Vul aan:
1. IK BEN / WIJ ZIJN ……………………………………………. 
2. IK KOM UIT / WIJ KOMEN UIT ……………………………
3. IK DOE / WIJ DOEN  ………………………………………….
4. IK ZEG / WIJ ZEGGEN ……………………………………… 
5. VIND ME / ONS HIER:  www.cultuurcraan.nl…………..

Stuur een mailtje met de tekst + een foto naar : info@cultuurcraan.nl en doe gezellig mee!