Inschrijf- en informatiedagen Delta Fiber bij Van der Kampen 

BUDEL – DELTA Fiber Netwerk lanceerde onlangs de campagne voor de aanleg van glasvezel in Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, gedeelte Maarheeze en Soerendonk. Ook deze keer is Van der Kampen Reparatie, Installatie, Verkoop in Budel aangeduid als lokale partner van deze campagne. “Dat klopt,” vertellen Lion en Riek van der Kampen, die de winkel aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat in Budel uitbaten.  “We zijn voor de derde keer aangesteld als Informatie- en Inschrijfpunt voor deze campagne. Mensen die vragen hebben, of zich willen inschrijven voor de aanleg van glasvezel kunnen bij ons terecht.”  

Op zaterdag 12 en zaterdag 26 maart worden er extra inschrijf- en informatiedagen georganiseerd bij Van der Kampen aan de Dr. A. Mathijsenstraat in Budel. “Iedereen is op deze dagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur welkom in onze winkel. We geven vrijblijvend meer informatie over wat er precies staat te gebeuren. Bovendien bieden we iedereen de mogelijkheid om  in te schrijven,” leggen Lion en Riek van de Kampen uit. “Wij geven persoonlijk advies op maat, gebaseerd op wat voor u het beste past. En indien gewenst komen we op afspraak bij uw thuis een kijkje nemen om u zo het juiste advies te geven. En uiteraard is het ook mogelijk om tijdens onze reguliere openingsdagen binnen te springen om in te schrijven voor de aanleg van glasvezel door Delta Fiber,” aldus Riek. 

Met de aanleg van glasvezel biedt Delta Fiber snel en stabiel internet voor iedereen. Wanneer 20% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen glasvezel zal men van start gaan met de aanleg. “Wij helpen mensen graag in het maken van hun keuze,” vertellen Lion en Riek verder. “Correcte en volledige informatie speelt hierin een belangrijke rol. Bij ons kunnen ze hiervoor terecht. Wanneer er vragen zijn of twijfels, loop zeker eens binnen. Wij informeren iedereen graag! Bovendien blijven we ook paraat tijdens en na de aanleg van de glasvezel voor iedereen die extra informatie wenst of nazorg nodig heeft.”  

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven? Loop dan zeker eens binnen tijdens één van de informatiedagen of tijdens de reguliere openingsuren (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur, op zaterdag doorlopend van 9.00 uur tot 17.00 uur, dinsdag is de winkel gesloten). Liever een afspraak? Ook dat is mogelijk en kan gemaakt worden via tel. 0031 495 497179 of info@vdkampen.nl  Van der Kampen is gelegen aan de Dr. A. Mathijsenstraat 11 in Budel.