Speciale editie Pro6 zwerfvuilprikactie: Maarheeze

MAARHEEZE – Zaterdag 12 maart gaan vrijwilligers en de mensen van Pro6 voor de 34e keer op pad om zwerfvuil te prikken. Dit keer wordt er, met de aanstaande verkiezingen in aantocht, een speciale editie van gemaakt. Terwijl er geprikt wordt, kunnen belangstellenden kennismaken met de kandidaten. Op deze manier kan iedereen te weten komen waar zij de komende jaren voor willen gaan. Voor een lekkernij en koffie / thee wordt gezorgd!

Men verzamelt op de carpoolplaats naast de A2 bij De Kleine Bruggen in Maarheeze om 11.00 uur. Om 12.30 uur komen de ‘prikkers’ weer bij elkaar bij het startpunt. Daar wordt het gevonden materiaal verzameld, dat vervolgens afgevoerd wordt naar de milieustraat. 

De laatste keer hebben we met onze groep weer een aantal volle zakken zwerfafval verzameld in Soerendonk en het buitengebied erom heen. Het is opvallend, dat er minder lag dan vorige keer, mede omdat er al een paar mensen uit Soerendonk regelmatig zwerfvuil verzamelen, waarvoor dank! Het blijft jammer, dat er nog steeds troep in de natuur achtergelaten wordt, die daar niet thuishoort met alle gevolgen van dien. Heb je ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je jouw eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen, dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht hoor. We hopen je zaterdag aanstaande te zien. Alvast bedankt voor jouw medewerking!