Wil je je overtollige (corona)kilo’s voorgoed kwijt? Endovelicus Clinic helpt je daarbij

Voormalig doktersassistente Saskia Vlassak is al jaren een bekend gezicht in Cranendonck en omgeving.

Door de jaren heen zijn er al honderden mensen met de methode van Endovelicus Clinics in Budel blijvend afgevallen én op gewicht gebleven.

Het programma is uniek omdat er via een bloedafname bekeken wordt hoe de hormoonspiegel van Insuline, Seronotine en groeihormoon in balans zijn in het lichaam. Dit wordt bepaald aan de hand van een bloedafname bij de huisarts. Disbalans van die betreffende hormonen kan stofwisselingsproblemen veroorzaken, maar ook diabetes en irritaties aan de darmen.

Een op maat gemaakt voedingsplan zorgt er vervolgens voor dat er gegarandeerd 6 à 10 kilo afgaat binnen 6 weken, dit alles zonder hongergevoel of fanatiek sporten.

Je hoeft geen shake of pillen te kopen, maar kan je boodschappen gewoon blijven doen op de plaatsen waar je dat gewend bent.

Saskia begeleidt je hierbij met adviezen, tussentijdse wegingen en evaluaties. Wanneer men 2 kilo van het streefgewicht verwijderd is volgt een nieuwe bloedafname met opnieuw een grondige bestudering van de 3 belangrijke hormonen. Daarna kan men beginnen met het stabiliteitsprogramma, waarbij je na 2 à 3 weken weer alles mag eten.

Bij gewichtstoename in deze fase kun je dan heel goed inschatten aan welke voeding dat te wijten valt en je kunt er dan meteen iets aan veranderen.

Mensen die een hekel hebben aan sport of minder mobiel zijn, kunnen met het programma van Saskia toch blijvend gewicht verliezen.

Heeft u overgewicht, Diabetes 2, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, maagzuur of darmproblemen en wilt u een blijvend slank en gezond leven, vraag dan een vrijblijvend consult aan bij

Saskia Vlassak
Willem II Straat 34, 6021 EB Budel. Tel nr. 0031 6 40459295.
S.vlassak@endovelicus.nl

Patrick Dirks uit Hamont “Dat je met een beetje karakter en doorzettingsvermogen een hele hoop kan veranderen en kan bereiken.En dat het zeker de moeite waard is om eerst een gesprek met Saskia te hebben vooraleer iemand verkeerde beslissingen neemt. Sinds ik bij Saskia onder begeleiding ben heb ik op alle vlakken vooruitgang geboekt.”

Johan Bogers uit Budel blijft al 3 jaar op gewicht, “ Het is goed te doen”.

Anita Klooster: “ Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht, van alles geprobeerd en dit is het eerste dat echt werkt! Door de goede begeleiding heb ik er ook alle vertrouwen in dat ik mijn streefgewicht straks kan behouden”

Sara Bex uit Hamont: “De kilo’s vlogen eraf, week na week. Na 4 maanden betekent dit voor mij: – 20 kg, – 28 cm in de taille , – 20 cm in de heupen en 4 kledingmaten minder! Wie twijfelt kan vrijblijvend contact opnemen met Saskia, ik ben er heel tevreden over!”