Aanstaande zondag = C.C.C. -middag 

CRANENDONCK – Aanstaande zondag is het dan eindelijk zover! Iets ongekends in de hele regio op tonpraatgebied wordt neergezet in Cranendonck: C.C.C. = Carnavals Cup Cranendonck = Workshops tonpraten op alle deelnemende scholen in de gemeente, daarna begeleiding van de kinderen door meer dan 10 tonpraters van Cranendonck en tenslotte als klap op de vuurpijl een heuse wedstrijd waarin de beste tonprater van de school het opneemt tegen de andere scholen. Zo stellen we het tonpraten en de aanvoer van nieuwe tonpraters in onze gemeente veilig voor de toekomst.

Natuurlijk wil je daar bij zijn. Het aantal bezoekers dat we toe kunnen laten is echter beperkt. Maximaal 400 bezoekers laten we binnen en daarna sluiten we de deuren. Wees er dus snel bij! De deuren openen om 13.30 uur, waarna degene zonder uitnodiging ook binnen mogen. Maar vol=vol. De entree is gratis, maar er wordt wel een bijdrage voor een goed doel gevraagd bij de deur. Zondagmiddag 13 maart dus, van 14.00 uur tot ± 18.00 uur. Wie strijden er deze middag in de ton?

– De Boogurt : Tigo Compen 

– De Wereldwijzer : Twan Slenders

– De Schatkist Budel : Jop Kuipers 

– St. Joan Soerendonk : Tom Hakkenberg 

– De Stapsteen Maarheeze : Maxime Corbey 

– ’t Lange Gastel : Silke Beliën 

– De Triolier : Cas van Eerd