Alle hoogheden de hoogte in

BUDEL – Aan de voorzijde werd het carnavalsprogramma voor de diverse verenigingen in Cranendonck erg bekort door allerlei beperkende maatregelen. Activiteiten die doorgaans bijna geruisloos een plek krijgen op een vaak overvolle agenda gingen nu vaak niet door of werden in enkele weken bij elkaar gepropt. Zo leek het er ook even op dat het Prinsenvliegen vanaf Kempen Airport in 2022 geen doorgang zou kunnen hebben. Het paste na de ingang van de versoepelingen ook echt niet in de twee weken voor of tijdens de carnaval. Daarom werd besloten om er op de zondag na de carnaval een gezellig feestje van te maken. Muuzevangers, Toeters, Heiknuuters, Pintenwippers, Roesdonkers en Buulder Buk. Ze waren er allemaal zondagmiddag in De Coockpit bij het vliegveld. Het was schitterend weer om te vliegen en om beurten namen de piloten van Vliegclub De Kempen de jeugdige hoogheden mee de hoogte in. En zo konden ze allemaal zien hoe Mares, Schoot, Dorplein, Gastel, Zurrik en Buul er van uit de lucht uitziet. In de Coockpit werd uitgebreid verbroederd en met de nodige polonaises de carnaval stiekem nog even doorgetrokken. 

FotoMonique Duisters