Cranendonck 1 pakt 1-0 overwinning

CRANENDONCK – Afgelopen donderdag speelde FC Cranendonck haar inhaalduel met DESM. Op deze koude donderdagavond waren beide teams de eerste helft aan elkaar gewaagd. Goed voetbal was het van beide kanten niet. Er vielen weinig kansen te noteren en de kansjes die er voor rust waren, werden door beide keepers goed gepareerd. Maar net toen de meesten al aan de warme thee dachten kon FC Cranendonck eindelijk toeslaan. Een corner werd door Klaas vd Wildenberg goed terug gekopt op Wesley Damen, die geheel vrijstaand de bal onhoudbaar in het doel deed belanden: 1-0. Even later floot de scheidsrechter het rustsignaal. Na de pauze zou je een aanvallender DESM verwachten, maar niets was minder waar. FC Cranendonck was de gehele tweede helft in de meerderheid en had alles onder controle. Het gaf geen enkele kans meer weg, maar kon zelf ook enkele kansjes niet afronden. Daardoor bleef het, ondanks de controle, toch spannend tot het laatste fluitsignaal. FC Cranendonck kon de 3 punten netjes bijschrijven en blijft daardoor aan de linkerkant van de ranglijst meedoen.