Start fietsseizoen Allemaal op de Fiets 

PELT – De elektrische fietsers waren goed vertegenwoordigd tijdens de infovergadering van wtc Allemaal op de fiets  ST-H-Lille afgelopen zondag. Niet enkel werd er informatie gegeven aan de wielertoeristen  over het nakende fietsseizoen maar ook maar  was er ruime aandacht voor het elektrisch fietsen.

De oproep  aan de elektrische fietsers had zijn vruchten afgeworpen.  Ze luisterden dan ook vol aandacht naar de intenties en de opstart van een eigen groep binnen wtc Allemaal op de fiets. Tussendoor was er even tijd voor een drankje en een  stukje taart aangeboden door  de jarige Jean en werden de Verdienstelijke leden 2021 gehuldigd samen met enkele leden met een lange staat van dienst bij de club. Voorzien van de nodige info kan men  de baan op. Vanaf zondag 13 maart start het 47ste fietsseizoen om 9.00 uur op het Dorpsplein van St-H-Lille. Dit zowel voor de wielertoeristen als voor de elektrische fietsers. Iedereen die interesse heeft om eens mee te fietsen mag gerust enkele keren meegaan om te kijken hoe het bevalt.  Voor meer info mag gerust contact opnemen met dominique@wtcallemaalopdefiets.be 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA