Buulse Gasten vertellen… in Lexke Theatercafé

BUDEL – Op 19 en 20 maart vertellen vijf Bulanders (Liesbeth van der Kruijs, Teun Ras, Rik Coppens, Toon Vlassak, Esther Franssen)

hun verhaal op het podium van Lexke Theatercafé. Budel blijkt rijk aan markante figuren want het is al weer de derde editie van deze succesvolle voorstelling. Het concept is niet gewijzigd. Alle vijf deelnemers hebben hun eigen bijzondere verhaal te vertellen dat zij graag met de bezoekers willen delen.

De Buulse Gasten worden door interviewer Johan Kuipers begeleid. Zijn rol is vooral om de enthousiaste gasten binnen de beschikbare tijd hun verhaal te laten vertellen. 

Door hun enthousiasme zou ieder van hen namelijk een hele avond kunnen vullen.

Onze artiesten hebben ook allemaal één van hun favoriete muzieknummers mogen uitkiezen.Hiervan heeft Ruud Vonken een arrangement gemaakt en dat zal hij tussen de optredens door ten gehore brengen, zichzelf begeleidend met de gitaar.

Lexke Theatercafé is vol vertrouwen dat ook deze derde editie van Buulse Gasten vertellen…een succes zal gaan worden.De kaarten voor zaterdag 19 maart zijn al uitverkocht. Voor de voorstelling van zondag 20 maart is nog een aantal kaarten beschikbaar. Dus, bent u benieuwd naar de verhalen, reserveer dan snel uw kaarten want op = op.

Kaarten voor de voorstelling van zondag 20 maart zijn verkrijgbaar via de website van Theater De Borgh. De kosten voor de kaarten bedragen €15 per stuk, excl. €1 administratiekosten. Ook bij deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van vaste stoelnummers. De voorstelling start op zaterdag om 20.30 uur en op zondag om 19.30 uur.

De zaal is zaterdag open om 19.45 uur en op zondag om 18.45 uur. Op https://twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden. 

Foto Bart Cuijpers