Nieuwe activiteit bij ’t Zitje en Senioren Budel

BUDEL – Senioren Budel start, in samenwerking met ’t Buuls Zitje: Schuiftafeltennis. Dat is een nieuwe activiteit. Waarom is deze vorm van tafeltennis ontwikkeld? Iedereen heeft wel eens een potje getafeltennist. Het is een snel spelletje en je moet redelijk mobiel zijn. Er zijn hele groepen die dit niet kunnen, maar die wel willen tafeltennissen. Je kunt denken aan ouderen die wat minder mobiel zijn. Nieuwsgierig? Kom eens kijken op de donderdagmiddag vanaf 13.30 uur in de Sport- en Spelzaal van De Borgh. Heb je interesse om te komen kijken, meld je dan wel even aan (om te voorkomen dat we alles voor niets klaarzetten)  en bel dan Kitty Arets  op tel. 0031 6 30447705 of bij  onze secretaris tel. 0031 495 492519 of stuur een berichtje naar seniorenbudel@outlook.com