Een nieuw kapsel van de wensboom

MAARHEEZE – Er was een digitale wens via e-mail aan de wensboom gestuurd door Anneli Claassen.  Die was voor haar vriendin Anne-Marie van Heur. Anne-Marie is een alleenstaande moeder van 2 tienerzonen. Haar jongens zijn heel belangrijk voor haar en daar doet ze alles voor. Zij wil dat het haar kinderen aan niets ontbreekt.

Maar als je steeds de eindjes aan elkaar moet knopen, blijft er voor een bezoekje aan een echte kapper natuurlijk niets over. Daarom wenst Anneli voor haar een lekkere kappersbehandeling. Op dinsdag 8 maart ging Anne-Marie naar Kapsalon “Iets Anders” in Maarheeze. Kapster Astrid maakte van Anne-Marie weer een stralende vrouw met een prachtig kapsel! Anneli kwam natuurlijk het resultaat bewonderen! De wensboom heeft mede dankzij kapsalon “Iets Anders” weer iemand heel blij gemaakt.