Koekwaus Festival verplaatst naar Hamont voor een indoor-editie

HAMONT- Onder de slogan ‘het marginaalste feestje van Limburg’ maakt dit festival al enkele jaren naam en faam in de regio. Na 4 openlucht-edities op de festivalweide van Hennemeeuwis (Pelt) verplaatst de organisatie zich naar Hamont-Achel. Op 9 april zullen ze De Posthoorn omtoveren tot een heus dansfestijn. De artiest-aankondiging was meteen raak, Omdat het kan soundsystem. Deze DJ maakt van verschillende bekende nummers een ‘shtamp-remix’, en heeft daarmee al passages gehad bij radiostation MNM en de ‘Slimste Mens ter Wereld’. Hij wordt bijgestaan door Average Rob, een Youtube-ster die het volk zal begeleiden tijdens de set.  Vanaf 16 uur zal het feestje van start gaan. Tot en met 03 uur zullen verschillende andere DJ’s de foutste muziek voorzien, zoals bijvoorbeeld DJ Rikkert, Tony Schavuiter, Brasbere,…  Er zijn nog enkele tickets te koop, en voor alle informatie kan je terecht op de facebook pagina van ‘Koekwaus Festival’. 

Win tickets

HAC Weekblad mag 2 x 2 vrijkaartjes weggeven. Stuur als de bliksem een mail naar wedstrijd@hacweekblad.eu met daarin de vermelding ‘KOEKWAUS’ en wie weet mag jij gratis naar  ‘het marginaalste feestje van Limburg’ . Vergeet ook niet je naam en tel.nr. te vermelden. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.