Sporten als vanouds bij Sportivo Budel 

BUDEL – Bij sportschool Sportivo kan er 24 uur per dag, 7 dagen per week gesport worden. Naast een ruim fitnessaanbod, worden er ook tal van groepslessen georganiseerd. En wie graag helemaal in vorm wilt zijn voor de zomer kan zich vanaf nu inschrijven voor het ‘Back in Shape’ programma. 

Bij Sportivo wordt weer gesport als vanouds. De fitnessruimte is onbeperkt geopend voor leden en alle groepslessen zijn weer van start gegaan. De fitnessruimte is uitgerust met modern apparatuur en er kan vrij of onder begeleiding gesport worden, op een zelf gekozen tijdstip. En ook voor groepslessen ben je bij Sportivo aan het juiste adres. Body Attack, Body Balance, Fit & Shape, Streetdance, Freestyle Fiesta,… het is slechts een greep uit het aanbod van de groepslessen. Sportivo beschikt over vier ruime, goed geventileerde en gekoelde trainingsruimtes  waardoor er aangenaam gesport kan worden. Daarnaast heeft Sportivo een mooie spinningzaal met maar liefst 30 fietsen. Dankzij de opzwepende muziek en gemotiveerde instructeurs ga je tot het uiterste en krijg je er een complete workout. 

De zomer is in aantocht! Wie graag in vorm wilt zijn, kan zich voor slechts €79,99 inschrijven voor het ‘Back in Shape’ programma. Tijdens dit 8 weken traject mag je onbeperkt sporten bij Sportivo (zowel in de fitnessruimte als deelname aan de groepslessen) en krijg je wekelijks persoonlijke begeleiding om zo je doel te behalen. Bij de start en aan het einde van dit programma wordt er een volledige body-meting uitgevoerd, waardoor je perfect je vooruitgang kan zien. Bovendien kan er gekozen worden om te sporten met de iVentri Buikgordel of kan er gekozen worden voor een intensieve voedingsbegeleiding. 

Sportivo heeft dus alles in huis om van jouw doelstelling realiteit te maken. En wist je dat volwassenen al vanaf €21,99 per maand onbeperkt kunnen sporten bij Sportivo? Meer weten? Loop dan zeker eens binnen aan de Sportlaan 1 in Budel of surf naar www.sportivo-cranendonck.nl