Toneelvoorstelling Camille Claudel Theater De Borgh

Toneelvoorstelling Camille Claudel Theater De Borgh

BUDEL -Theater De Borgh presenteert op zaterdag 2 april de toneelvoorstelling Camille ClaudelDe voorstelling wordt gespeeld door Theater Op Het Voortje uit Mierlo. Dit getalenteerde gezelschap heeft als thuisbasis het openlucht theater van Mierlo. In de zomer van 2021 werd daar Camille Claudel al diverse malen opgevoerd. En met succes! Vanwege de vele fantastische kritieken ontstond het idee om met de voorstelling op tour te gaan. Aangezien een van de acteurs Budelse roots heeft, zijn ze enorm trots dat ze ook op het podium van theater De Borgh mogen spelen.

Voor de voorstelling duiken ze in het leven van de Franse beeldhouwster Camille Claudel. Zij speelde een grote rol in het leven van de beeldhouwer Auguste Rodin. Maar hoe is het mogelijk dat deze zeer getalenteerde vrouw 30 jaar lang in een psychiatrische instelling opgesloten wordt? Door wie, waarom en hoezo? Wie was Camille Claudel, wat weten we van haar en vooral wat weten we nog niet?

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 2 april. Aanvang: 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterdeborgh.nl of aan de kassa.