Alzheimer Café Weert 

WEERT – Op maandag 21 maart wordt er weer een Alzheimer Café Weert georganiseerd in het Bibliocenter in Weert. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Thema: De verschillende vormen van dementie. Een geriater komt deze avond uitleg geven over de vragen: Wat is dementie nou eigenlijk? Welke vormen zijn er en wat zijn de kenmerken die daarbij horen? Zijn er medicijnen of behandelingen die toegepast kunnen worden? Is dementie te voorkomen? Uiteraard is er ook volop gelegenheid om uw eigen vragen te stellen. Vindt u het moeilijk hierover te praten dan kunt u uw vragen ook schriftelijk indienen. Nu de corona-maatregelen zijn opgeheven kunnen wij iedereen weer ontvangen. Zowel mensen met dementie en hun partners, mantelzorgers, familieleden, zorgverleners als mensen met zich verbonden voelen met het onderwerp, jong en oud, iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet meer nodig. Wel vragen wij onze bezoekers rekening te houden met elkaar, want onder onze bezoekers zijn ook mensen met een kwetsbare gezondheid. De toegang is gratis. Uw eerste kopje koffie of thee krijgt u bij binnenkomst van ons. Een eventuele volgende consumptie is voor eigen rekening. Info: irene.verheijden@hulpbijdementie.nl of leny.jonkers@dezorggroep.nl 

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden, zorgverleners en andere geïnteresseerden.

Jong en oud, iedereen is van harte welkom.