Apparaat defect? Kledij beschadigd? Fiets stuk? Kom naar het Repair Café!

HAMONT-ACHEL – Samen met de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) organiseert Stad Hamont-Achel op vrijdag 25 maart opnieuw een Repair Café. Tijdens dit event kan je terecht bij deskundigen om je defecte apparaten weer nieuw leven in te blazen, je kleding of juwelen op te frissen of je fiets klaar te stomen voor het volgende seizoen. Ook de Zadenbieb en Fietsbieb zijn van de partij.  Het Repair Café vindt plaats in het Michielshof op vrijdag 25 maart van 18.00 tot 21.00 uur. Het herstellen van jouw elektrische apparaten, kleding, parelkransen, fietsen… is volledig gratis. Enkel als je extra onderdelen nodig hebt, moet je deze te betalen.

Weggeefwinkel 

Tijdens het Repair Café wordt er in samenwerking met de Weggeefwinkel een weggeefhoek ingericht. Hier kan je speelgoed, kledij, servies, keukengerei en andere zaken die je niet meer gebruikt overhandigen. Zo krijgen je spullen een tweede leven en kunnen ze door anderen opnieuw gebruikt worden.