Avond4daagse Maarheeze op 17- 18- 19- 20 mei

MAARHEEZE – De datum voor Avond4daagse Maarheeze in 2022 is bekend. Omcirkel 17- 18- 19 en 20 mei maar alvast in de agenda want op die dagen wordt er weer gezellig samen gewandeld! Voor jong en oud worden er vanaf verschillende locaties mooie routes uitgezet van 5 km en 8 km. Wie alle wandelingen uitloopt, kan een officiële Avond4daagse medaille van de KWbN ontvangen. Meer informatie over het inschrijven volgt zeer binnenkort. 

Het bestuur van Avond4daagse Maarheeze is altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij deze sportieve activiteit. Dit kan zijn bij de organisatie voorafgaande aan de Avond4daagse maar ook op de dagen zelf. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het ontvangst van de lopers, de drankpost, verkeersregelaars etc. Lijkt het jou leuk om te helpen? Mail dan naar avondvierdaagse@kvw-maarheeze.nl.

Tot slot nog een rectificatie op ons laatste bericht. Toen werd EHBO Cranendonck bedankt voor hun hulp tijdens Avond4daagse Maarheeze 2021 maar dit moest zijn: EHBO Maarheeze. Excuses voor deze fout en hopelijk zal EHBO Maarheeze ons ook dit jaar weer ondersteunen bij onze wandelingen.  Op de hoogte blijven van ons wandelnieuws? Kijk op www.kvw-maarheeze.nl of volg Avond4daagse Maarheeze op Facebook of Instagram.