Hattrick Youri Bogers helpt sv Budel voorbij Wilhelmina Boys

BUDEL – sv Budel heeft een belangrijke 2-5 overwinning geboekt bij Wilhelmina Boys in Best. Nadat er midweeks nipt verloren werd van concurrent Reusel Sport, moest er op zondag gewonnen worden om de aansluiting onderin te houden en niet verder weg te zakken in het moeras van de 3e klasse C. Het team van trainer Walter van Ommeren slaagde met vlag en wimpel. Vol passie werd er gespeeld en dat resulteerde in een 0-4 voorsprong na een uur spelen. Wilhelmina Boys kwam terug tot 2-4, maar het slotakkoord was opnieuw voor sv Budel dat in blessuretijd de 2-5 wist te maken. Youri Bogers werd de grote held met een hattrick. De andere treffers kwamen op naam van Wouter Spee en invaller Sieme Vos. Donderdagavond speelt sv Budel thuis de inhaalwedstrijd tegen Hoogeloon. Zondag komt hekkensluiter Nijnsel op bezoek in Budel.