Pyure in Theaterboerderij Boeket 

NEDERWEERT – Sinds november 2018 werkt PYURE zanger-gitarist Jos van Rens samen met de uit Uganda afkomstige zangeres en componiste Sumayya Sheeba. Zij zijn een nieuwe PYURE-route ingeslagen. Onderweg ontwikkelden zij gezamenlijk het muzikale theaterprogramma “Never Give Up!”. Een intuïtief programma vol eigen songs met autobiografische onderwerpen én thema’s. Pure muziek in woord en geluid. Of, zoals een mevrouw uit het publiek na afloop zei; jullie kruipen onder mijn huid! PYURE-muziek; zacht als dons en helder als zwart ijs. Dat hun repertoire niet onopgemerkt blijft bleek onder andere uit de vraag om in augustus 2021 tijdens de Pride Amsterdam 2021 optredens te verzorgen tijdens o.a. een tv-talkshow in het Parool Theater en tijdens de opening van de Pride Walk in het Martin Luther King Park voor meer dan 5000 mensen.

Sumayya en Jos toeren met hun muzikale programma’s langs theaters en podia in de Euregio en daarbuiten. Never Give Up! Ieder mens krijgt vroeg of laat meer of minder te maken met tegenslagen. De kracht om door te zetten is dan broodnodig. Je laten zien en horen wie je bent, voor jezelf en of een ander opkomen. Wars van alle oordelen en of vooroordelen; hoeveel medemens moet je zijn om mens te zijn? Hoe weinig mens wil je zijn om onmens te zijn? Nange Jendi = I do exist = Ik besta. Laat u aangenaam verrassen door de samensmelting van Limburgse en Ugandese Roots in muziek.

Op 19 maart komt dit duo naar Theaterboerderij Boeket (Rosselsweg 3 in Nederweert). De voorstelling start om 20.30 uur, de inkom bedraagt €12,50. Meer info en reserveren kan via https://bit.ly/Info_PYURENEVERGIVEUP