Verslag Ledub mini’s 8

BEST – Op zondag 13 maart stond het minitoernooi in Best rood omcirkeld in de agenda’s van de meiden van mini’s 8! Na een hele lange periode mochten ze weer een keer “de wei” in, deze keer met 5-en. Recent is het sterrenteam versterkt met “jong” talent Lieke. Gelukkig kregen de meiden de mogelijkheid om lekker op gang te komen tegen De Hangar uit Eindhoven. Het was duidelijk merkbaar dat de meiden een lange pauze hadden gehad, toch werd de wedstrijd tegen het jonge team winnend afgesloten. Daarna stond het team tegenover “angstgegner” VC Polaris uit Helmond. Tegen dit team hebben de meiden van Ledub het traditiegetrouw lastig bleek ook deze keer. Ondanks dat de “diesel” goed op gang kwam, lukte het de meiden niet om te winnen. Vervolgens stond een wedstrijd tegen de latere winnaar van de dag DKJO uit Mierlo op het programma. Er ontwikkelde zich een leuke wedstrijd waarin beide teams enorm aan elkaar gewaagd waren; lange rally’s wisselden elkaar continu af en de meiden dwongen verdiend een gelijkspel af. Tot slot werden de degens gekruist tegen Ledub 9; ook dit was een gelijk opgaande wedstrijd die gelukkig voor de meiden winnend werd afgesloten met als gevolg een 3e plaats. Over twee weken staan de wedstrijden in Budel op het programma; opnieuw zullen de meiden van Ledub mini’s 8 die dag laten zien wat ze kunnen!