Winnaars tickets Koekwaus 

HAMONT-ACHEL – Onder de slogan ‘het marginaalste feestje van Limburg’ maakt dit festival al enkele jaren naam en faam in de regio. Na 4 openlucht-edities op de festivalweide van Hennemeeuwis (Pelt) verplaatst de organisatie zich naar Hamont-Achel. Op 9 april zullen ze De Posthoorn omtoveren tot een heus dansfestijn. De artiest-aankondiging was meteen raak, Omdat het kan soundsystem. Deze DJ maakt van verschillende bekende nummers een ‘shtamp-remix’, en heeft daarmee al passages gehad bij radiostation MNM en de ‘Slimste Mens ter Wereld’. Hij wordt bijgestaan door Average Rob, een Youtube-ster die het volk zal begeleiden tijdens de set.  Vanaf 16 uur zal het feestje van start gaan. Tot en met 03 uur zullen verschillende andere DJ’s de foutste muziek voorzien, zoals bijvoorbeeld DJ Rikkert, Tony Schavuiter, Brasbere,…  Voor alle informatie kan je terecht op de facebook pagina van ‘Koekwaus Festival’. 

HAC Weekblad geeft 2 x 2 vrijkaartjes weg. Twee weken geleden lanceerde HAC Weekblad in samenwerking met de organisatie van Koekwaus een wedstrijd. Wie kans wilde maken op de vrijkaartjes moest een mail sturen naar wedstrijd@hacweekblad.eu en dat hebben we geweten. De mailbox puilde uit van mensen die graag naar het Koekwaus festival willen gaan. Maar er kunnen slechts 2 winnaars zijn en dit zijn geworden …. en … Zij zullen de gewonnen vrijkaartjes binnenkort in de mailbox zien verschijnen.