Ledûb team 2 op uitwedstrijd in Best

BEST – Zondag speelde team 2 van Ledûb Volleybal jeugd een niveautje hoger. En dat bracht met zich mee dat de bal tussendoor niet meer werd afgevangen, maar voortdurend in het spel moest blijven. Liefst met drie keer overspelen aan eigen kant voor een extra bonuspunt. Dat was wel even pittig, voor de eerste keer. Daarbij waren ze met slechts 3 speelsters in het veld, de meeste tegenstanders waren met 4. Met veel verloren partijtjes als resultaat. Maar met een enorme groeicurve. In de tweede en derde wedstrijd stond het team 2 maal op voorsprong tijdens de set en zat er beide keren bijna een gelijkspel in. De dames kregen de smaak meer en meer te pakken en waren met vlagen serieus aan het volleyballen. Mooi dat ze dit aan het seizoen nog even mochten meepakken! Evenals de gezelligheid van het toernooi en om alle tegenstanders weer terug te zien. Op naar het eindtoernooi over 2 weken bij Ledûb thuis.