Sporting Pelt in halve finale

Sporting Pelt speelt op zaterdag 26 maart om 13.30 uur de halve finale van Beneleague Final 4 in Den Bosch tegen Achilles Bocholt en kan voor de eerste keer in de geschiedenis van de club een gooi doen naar de titel van BeNeLeague kampioen. Samen met haar partners heeft Sporting Pelt verschillende fan-activitieten op het programma. Het Sporting fandorp opent haar deuren om 09u30 en er wordt drank, eten en muziek aangeboden. Dj’s Dezibels en Simon zullen alle supporters klaarstomen voor de finale met spetterende DJ sets. Stipt om 11u15 vertrekken de supporters met bussen naar Den Bosch. Daar komen we in blok de sporthal binnen waarin er een speciaal sfeervak voorzien is voor de Sportingfans in camerazicht. Op zondag 27 maart om 16.00 uur speelt Sporting een mogelijke finale tegen winnaar van het duel tussen Lions en Aalsmeer. Voor meer info over de fan-acties… Meer informatie mail naar via final4@sporting-pelt.be