Verspaandonk Mode opent tweede winkel in Budel

BUDEL – Verspaandonk Mode is al jarenlang een vaste waarde in het centrum van Budel. Sinds 9 maart hebben zaakvoerders Natasja en Edwin een tweede filiaal geopend, eveneens aan de Markt. Vanaf nu is er een aparte winkel met mode voor Hem én een winkel vol mode voor Haar.

“In het pand aan de Markt 6, waar voorheen de Zeeman was gevestigd en waar we vorig jaar onze pop-up store hadden geopend, is vanaf nu permanent onze winkel met ‘mode voor Haar’ gevestigd,” vertelt Edwin. “In de oorspronkelijke winkel, die ondertussen ook flink onder handen is genomen, blijven we natuurlijk ook aanwezig maar vanaf nu exclusief met ‘mode voor hem’. Op deze manier hebben we de mogelijkheid om onze collecties voor zowel dames als heren nog verder uit te breiden met nieuwe merken en tevens netjes te presenteren.”

De collectie voor de mannen zal op den duur nog verder uitgebreid worden met merken als Purewhite en Malelions voor de jeugdigere doelgroep.

Verspaandonk Mode voor Hem is gelegen aan de Markt 1 en de speciaalzaak voor de damescollecties is te vinden aan de Markt 6, enkele deuren verderop. De winkels zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 18.00 uur (uitzondering dameswinkel opent op maandagen om 12:00 uur), op vrijdag van 9.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door de Facebookpagina van Verspaandonk Mode te ‘liken’ of kom gewoon eens langs in één van de winkels. De koffie staat klaar! Alvast online een kijkje nemen in de collectie? Dat kan op onze webshop OnlineFashionStore.nl