Alle toeters en bellen uit de kast voor het Ledûb Volleybal minitoernooi! 

BUDEL – Op zondag 27 maart vindt er voor het eerst sinds enkele jaren weer een minitoernooi plaats in de Zuiderpoort in Budel. Jongens en meisjes (5-12 jaar) van diverse verenigingen uit de regio zullen meedoen o.l.v. een coach. Ledûb volleybal wordt deze dag vertegenwoordigd door maar liefst 9 miniteams! In de ochtend zullen de jongste mini’s (niveau 1-2-3) het spits afbijten en in de middag is het de beurt aan de oudere mini’s (niveau 4-5-6). De deelnemers en het jonge publiek hoeven zich geen moment te vervelen. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen en er worden glitter tattoos gezet. De prijsuitreikingen zullen plaatsvinden op een leuk versierd podium. Fotograaf Jos Meusen zal deze dag alles vastleggen. Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden, dus kom zondag onze mini’s supporteren en kijken hoe leuk volleyballen is voor kinderen bij Ledûb Volleybal! Met dank aan Klikkelstein, Jumbo Hesselberth, Presention, Praxis en Nicky Lammers.