Terugblik Boerenbruiloft en Carnaval in Roesdonk

SOERENDONK – Afgelopen zaterdag was het groot feest in Roesdonk bij de Boerenbruiloft van Boer Anthony en Boerin Judith. Het was al direct een lange stoet! Als verrassing voor juf Judith liepen alle kinderen van peuterspeelzaal de Brassertjes en buitenschoolse opvang Villa Vrolijk mee! 

Na het eten bij de Bout werd het huwelijk officieel voltrokken. De getuigen hadden nog enkele bezwaren maar er werd toch besloten te trouwen. Het boerenbruidspaar werd door vele gefeliciteerd tijdens een gezellige receptie. Het werd een echt boerenfeestje met een spetterend optreden van Pieter Vogels! De boerenklompen waren tot in de late uurtjes te horen! Met de boerenbruiloft achter de rug sluiten we Carnaval 2022 in Roesdonk af. Een bijzonder maar zeker geweldig seizoen. Mooi om te zien dat er in de verschillende kernen toch op het laatste moment van alles te doen was. Ook in Roesdonk hebben we er alles aan gedaan om er een spetterend seizoen van te maken! De jeugd stond hierbij voorop! En wat hadden Jeugdprinses Isis, Jeugdprins Tygo en Jeugdvorst Gijs er zin in! Er werd meegedaan aan de kinderoptocht in Budel en op maandag een rondje in Roesdonk. Met hun eigen jeugdreceptie was het feest helemaal compleet. Als afsluiting voor de jeugd was er op Carnavaldinsdag om 21.11uur de vogelverbranding met vuurwerk voor een knallend einde!