Bergrunner Sepp in Cauberg Trail Valkenburg

BUDEL – Op zondag 27 maart reisde Sepp v d Wildenberg naar het zuiden des land om in Valkenburg deel te nemen aan de Cauberg trail. Omdat Sepp uit een blessure periode kwam koos hij ditmaal voor de 9 kilometer. Het parcours ging door de mooie natuur in  en rond Valkenburg. Na de start ging het meteen een kilometer lang door de grotten wat een bijzondere kick gaf. Hierna kwamen er verschillende kleine klimmetjes om te wennen aan het komende grotere werk. Kilometer 5 en 6 waren bijzonder zwaar met steile klimmen met hierin verschillende traptreden. Al bij al een mooie trail en tevens genoten van de mooie uitzichten en natuur. Na een tijd van 1. 18.13 min. passeerde Sepp de finishlijn met een tevreden gevoel en na een rustperiode kon hij weer aan de terugreis beginnen.

Nu de klok verzet is naar de zomertijd zijn alle avond trainingen weer in het bosgebied op de Berg. Heb je ook zin om in groepsverband in de buitenlucht te sporten dan kan dat bij de Bergrunners met Hardlopen, sportief wandelen en Nordic Walking. Heb je interesse kom geheel vrijblijvend een paar keer een training bezoeken en ervaar of het bevalt. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten onder deskundige leiding. Voor info www.bergrunners-budel.nl of tel: 0031 614139196.