Buurtzorg fietst je tegemoet!

BUDEL – Wij zijn team Buurtzorg Budel,  Budel Schoot en Budel Dorplein, sinds februari 2017 actief in onze gemeente. Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die staat voor letterlijk buurten en zorgen. We vinden goede zorg belangrijk en kijken daarbij naar de behoefte en wensen van de cliënt. Dit altijd samen met familie en mantelzorgers.

Tijd voor een praatje hoort daar zeker bij.  Onze kracht is dat we een klein zelfsturend team zijn waardoor onze cliënten weinig wisseling zien van collega’s.  

Buurtzorg vindt duurzaamheid en vitaliteit erg belangrijk. 

Onze organisatie gaf ons de mogelijkheid om (elektrische) fietsen aan te schaffen om ons te stimuleren meer te bewegen en korte autoritten te beperken.

En dat is gelukt! Door de fijne samenwerking met Bike Totaal Vlassak zijn we voorzien van 5 mooie fietsen, die aan al onze wensen voldoen.

Bike Totaal Vlassak is een moderne ruim opgezette fietsenwinkel die bestaat uit enthousiaste en deskundige medewerkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het assortiment bestaat uitsluitend uit A-merken en is zeer uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een kinderfiets, stadsfiets, e-bike of wat sportievers: we hebben het allemaal. Ook zijn wij gespecialiseerd in speciaalfietsen van Van Raam zoals een driewieler of duofiets. 

We voelen ons vereerd dat we samen met Team Buurtzorg Budel, Budel Schoot en Budel Dorplein mochten zoeken naar een voor hun passende oplossing en zijn blij dat dat meer dan geslaagd is! Als we u ook kunnen helpen met eenzelfde soort vraagstuk dan horen we het graag! 

Foto Jos Meusen